tisdag, februari 09, 2010

Uppdatera, vad är det?

Mina två bebisar, Tippen & Dumlan

Ser att det senaste inlägget var för en månad sen. Skämmas! Men så är det ju det där med livet, det är så mycket annat man måste hinna med. Drar kortfattat om vad som hänt det senaste:

ÖSTGÖTAKATTERNA har varit den största tidstjuven, vi har hittills tagit in 8 katter varav 3 har hittat sina egna hem. Det går åt mycket tid till att leta hem, göra oss synliga, socialisera de kissar som tagits in, skriva uppdateringar, fånga in katter, fota och mer mer mer.... Rent psykiskt är vi nog alla väldigt utmattade men vi kämpar på så gott vi kan och det gör vi enbart för kissarnas skull!

BOKIA hänger jag fortfarande krampaktigt tag i, även om det inte är så många timmar jag får. Nu vid bokrean blir det lite drygt en veckas arbete i sträck och det ska bli roligt!

MARTIN har blivit kontaktad av ett företag som undrade om han var intresserad av att jobba lite. De skulle höra av sig igen och jag håller tummarna så de blir blå....... Han om någon förtjänar att komma iväg och känna sig produktiv om dagarna!

IPHONE har både jag och Martin numera, tejpen höll tillslut inte ihop min gamla telefon längre och den gick i två bitar. Skaplig uppdatering att gå från en mobil á la årsmodell 2003-2004 till en iPhone 3GS!

SYSTER och Fredrik har nu flyttat till sitt hus i Landvetter! Har inte sett det än men det dröjer nog inte länge till. Tycker det är häftigt att de är husägare, 20 och 23 år gamla.........!

KASTRERINGAR av mina kissar här hemma är äntligen i full gång. I skrivande stund är Alli och Elsa på djurkliniken och opereras. Fick precis ett samtal från dem (ja kliniken alltså, kissarna har ännu inte lärt sig prata svenska....), oj vad nervös jag blev, trodde det hade hänt något! Men de ville bara berätta att jag inte kunde hämta dem på den utsatta tiden utan 2 timmar senare. Stackarna, hoppas inte att de har alltför ont. Sen är det Leias tur och även Sessans. Har inte bestämt mig för till vilken veterinär jag ska ta Sessan till, i.o.m. att hon är skygg. Kräver att få vara med när hon sövs eftersom hon litar på mig. Klämbur - BIG NO NO!

TIPPEN OCH DUMLAN som bott i vårt kök sedan mitten på december har nu flyttat därifrån. Igår var ett par här och hälsade på dem och det kändes så bra att kissarna fick flytta till dem redan igårkväll. Då vart det bråttom eftersom vi inte hade ett färdigt köpeavtal. Fick skriva ihop ett i all hast, åka till svärföräldrarna och skriva ut och åkte sedan med gosenosarna till sitt nya hem. Det känns så skönt att de äntligen får lite mer yta att vara på samt att de får betydligt mer uppmärksamhet än vad jag kunnat ge dem, även om jag offrat mycket tid till mina egna kissar. Hela gårdagen gick så snabbt att jag inte riktigt hann känna efter hur jag mådde förrän jag kom hem, utan kissarna. Jag var ledsen, mer än så behöver jag nog inte säga. Köket var plötsligt alldeles öde och att inte behöva stänga köksdörren känns fortfarande ovant. Ingen kisse som sprang runt och busade med leksakerna inatt. Det kommer ta lite tid innan man vänjer sig, men hjärtat säger att de verkligen hittat hem. Givetvis kommer jag följa upp kissarna!

ELTON fyller 1 år imorgon och då blir det kalas!

Inga kommentarer: