lördag, oktober 16, 2010

Bokrelease på Stureplan

Ja.... Är ni nyfikna? :)

I torsdags kväll åkte alltså jag och Kamila till Stockholm, Stureplan, hells kitchen, Bingo Rimér. En mycket trevlig bilresa med tjatter och vin. Något salongsberusade var vi allt när vi kom fram. Det var en märklig känsla att stå på gästlistan, inget man är bortskämd med.. Tråkigt nog var det fotoförbud. Inte ett enda kort togs, till vår stora besvikelse.

Men.... Det var ärligt talat inte särskilt roligt. Som en krogkväll. Inget jippo alls. Både jag och Kamila insåg dessutom ganska snart att Harrys i stan håller högre klass. Det var skräpigt, kladdigt och så jävla packat med folk att man nästan drabbades av klaustrofobi.. Givetvis var det uppdelat. Det "finare folket" hade stämpel och fick hänga på andra ställen än vi medelmåttor.. Men visst såg vi kända ansikten, Bingo såklart, som skuttade runt som en duracellkanin.. Hans omtalade dam Katrin. Magdalena Graaf. Hetaste Andreas Carlsson från Idol (då var min lycka gjord...). Ulf Ekberg från gamla goda Ace of Base. Programledare, småkändisar, ja lite allt möjligt.. Ett tio-femtontal allt som allt. Men vet ni? Inte sjutton fick det oss att stanna längre... Efter två timmar fick vi nog och åkte hem igen.

En annorlunda upplevelse och visst var det trevligt! Men jag har faktiskt roligare på krogen i Linköping.. Där man inte gör skillnad på folk och folk.

Inga kommentarer: