söndag, december 28, 2008

Julfirande i Jönköping

Igår efter jobbet bar det av till Jönköping och ett till julfirande. Väl i Taberg möttes vi av familjen och mormor & morfar. Vi skippade julmaten och åt äääännu godare i form av plankstek! Gudomligt gott. Till efterrätt blev det ris a la malta och ostkaka med blåbärssylt, jordgubbssylt och grädde. Och så massor av godis såklart! OCH JULKLAPPSUTDELNING!! Ooooh det var så roligt. Fick jättemånga bra klappar.

Av (svär)mamma & (svär)pappa:
Två nya täcken och två nya kuddar.
Två dra-på-lakan och två uppsättningar (dubbla såklart) påslakan/örngott.
Överkast.
SYMASKIN!!!!!!!
Kattransportbur.
Kanintransportbur.
Personlig väggkalender med foton på mig, Martin och familjen.
Ett album med bilder från USA.
Två reflexvästar. (mamma vill vara säker på att vi syns i mörkret....)

Martin fick även ett underställ.
Jag fick även badskum, jättefin stickad naturfärgad mössa med tillhörande tumvantar.

Martin fick också en skitsnygg necessär med speciellt schampoo, duschtvål och bodylotion och även ett maxi yatzy från Emma och Fredrik. (produkterna kommer från salongen, tror jag, så det är riktigt bra kvalitet).
Jag fick Redken schampoo och balsam och hårinpackning av dem. Synd bara att det är så dyrt, det går ju inte att köpa sådana där produkter alltför ofta!

Sen fick vi jättefina, gamla tvålar och pengar av mormor & morfar.

Kanonfina julklappar som verkligen kommer att användas!

Vi har också fått in den "nya" tv:n!! Vilken skillnad! Jätteroligt att ha lite nytt. Och vi har också fått Carro & Mickes bänkdiskmaskin, ska skaffa några kopplingar och prova och se ifall den kan underlätta i hushållet, vilket jag är helt säker på.. Vi hade julklappslek på julafton där vi tog med oss grejer vi inte ville ha längre men som kanske kunde glädja någon annan. Vi fick med oss massor hem... En tavla, skålar, fat, tallrikar & assietter, glöggmuggar, espressomuggar, ett digitalt pokerspel, grillbestick, salt & pepparkar med cool design, fina vita, gamla lakan, ett mericard (man loggar in på en sajt och får välja en egen grej bland lite olika utvalda produkter), biobiljetter... Har säkerligen glömt något för det var så mycket grejer!

Vi fick också en mumsig paradisask av Martins farfar. Jag fick ett par stickade urmysiga sockar och Martin fick ett par jättefina stickade vantar av hans mormor.

Det har verkligen varit en kanonjul!


Dessvärre mötte vi en influensasjuk Emma när vi anlände till Jönköping igår. Håller tummarna för att vi inte blir smittade men risken är ju tråkigt nog ganska stor att vi åker på något.. Vore ju typiskt såhär inför nyår och allt. Nyår ja. Vi har ingen aning om vad vi ska hitta på då... Kanske min svärmor & svärfar vill ha lite besök? Vore skönt att slippa stan..

Jobb imorgon, heldag. Är egentligen sista dagen för mig men ska nog jobba på fredag också, iallafall under morgonen. Gud så skönt det ska bli att få sova ut sen...

Inga kommentarer: