måndag, mars 09, 2009

Vårpromenad

Idag har jag tagit med alla djuren ut på promenader. Först ut var Maja och Smilla. Har aldrig varit utomhus med Smilla tidigare så det var lite spännande att se hur hon reagerade! Eftersom hennes sele var alldeles för liten så fick hon låna Alli's. Hon tyckte det var hemskt med sele! Hoppade runt som en galning och försökte kränga sig ur. Men, efter att hon fått gå ut i den friska luften så började hon vänja sig. Och när hon såg att Maja gick runt helt obehindrat så började hon följa efter henne. Sen gick jag och Alli ner till djuraffären för att handla lite torrfoder. Var lite bökigt att ha med henne in i butiken då hon skulle krypa in på alla möjliga ställen.. Självklart fick Singha också vara ute och det var nog mest uppskattat! Men gud vad svarta tassar hon hade sen.. Det blev också en rejäl pälskamning av alla katterna. Så behövligt. Jag vet inte hur mycket päls som försvann... Hellre i soporna än i sängen!

Nu är Martin iväg på hockey och själv ska jag sätta mig ner och jämföra stamtavlor vilket jag inte hunnit med tidigare under dagen.

Det är så tyst här hemma nu. Alla djuren är belåtna med dagens motion och ligger och sussar lite här och var. Inget skrikande vid dörren, ingen överenergisk kanin som springer runt som en idiot... Underbart!

Inga kommentarer: