måndag, november 10, 2008

Höstväder

Usch, det är riktigt ruggväder idag. SPÖREGN! Det bästa med sådana dagar är att det är okej att sitta inne och slappa men idag är jag verkligen inte på sånt humör. Vill åka iväg en sväng men vete sjutton vart! Skulle varit roligare om sambon varit på bättre humör.....................

Smilla mår bara bra efter första natten. Hon pratar faktiskt mer än Maja, vilket känns konstigt! Kanske bara är för att det är ett nytt hem. Inatt sov hon mellan mig och Martin i sängen, som en liten bebis. De andra katterna fick gott ta och sova någon annanstans! Hon har även börjat spinna.

Men jag måste bara fråga Smillas riktiga matte, hur mycket brukar hon egentligen äta? Hon dissar torrfodret totalt här och funderar på om jag ska ge henne vanligt friskies/whiskas torrfoder till att börja med? Detta kanske är större bitar än hon är van vid. Och hur mycket blötmat är hon van vid att få varje dag? Här får hon inte nog, piper ständigt om att hon vill ha mer så fort man går ut i köket. Går inte att ge blötmat till de andra för hon äter upp den innan de ens fått smaka! Kan ju inte ge henne hur mycket som helst!

1 kommentar:

Anonym sa...

Nämen... har du skaffat dig en katt till?!?!?! hur många ska du har :P jasså..så emma var i ullared idag med. såg henne dock inte... men är ju alltid så mkt folk där.